Komody werd in juli 2020 gerenoveerd. Eenvoudige en sobere ruimte, met een warme omgeving en een sterk gevoel van gastvrijheid die je zullen fascineren. Het gebouw fungeerde vroeger als kamers te huur en heeft zijn goede reputatie herwonnen. Het ligt aan de voet van de berg Parnassos net boven de vallei van de rivier Pleistos die ontspringt tussen de berg Parnassos en Kirfi.

Ligging :

Het heeft een uniek uitzicht over de goudgroene olijfgaard van Amfissa, het pittoreske Itea en het historische Galaxidi, en verbindt berg en zee, goden en mensen, in de magie van het Delphische landschap.

Faciliteiten :

Bagagevervoer, 12-uurs receptie, uitrusting voor de baby (stoel en kinderbed) op aanvraag, schoonmaakservice op aanvraag (naast weekdagen), laken- en handdoekwisselservice buiten de verplichte bovenstaande.

Accommodatie :

Airconditioning, internettoegang, dagelijkse schoonmaak, volledig uitgeruste keuken, eigen badkamer, haardroger, flatscreen tv. Sommige kamers of appartementen hebben terras of balkon met uitzicht op zee of bergen.

 

Kamertypes :

  • Honeymoon: maximaal 2 volwassenen en 1 kind
  • Double: maximaal 2 volwassenen en 1 kind
  • Family: maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen
  • King: maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen
  • Quadruple: maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen

Maaltijden :

Enkel logies.

 

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email