Onze manier van werken: 

Wij hebben voor u met zorg een aantal Island Hopping programma’s samengesteld.  Deze programma’s geven een idee van de vele mogelijkheden. In Griekenland kan u heel wat eilanden onderling combineren, afhankelijk van de ferryverbindingen bekijken wij voor u de mogelijkheden. Wenst u een aantal eilanden te combineren, raadpleeg ons opdat wij een aangepast voorstel kunnen opmaken.

Wij voorzien meestal de eerste en de laatste nacht in Athene.  Zo vermijdt u problemen bij vluchtvertraging of vertraging van de ferry.  Transfers in Athene kunnen desgewenst worden bijgeboekt.

Belangrijk om weten: 

De uurregelingen en definitieve prijzen van de overtochten worden pas bekendgemaakt door de rederijen in de maand april. Daarom hebben wij ons hiervoor gebaseerd op de tarieven en uurregelingen van het vorig seizoen.  Er kan zich kort voor uw vertrek nog een wijziging voordoen.  U moet er ook rekening mee houden dat niet alle ferries al in april boekbaar zijn, waar nodig worden tijdens het seizoen extra ferries ingezet. Essential Greece staat u uiteraard met raad en daad bij om uw reis optimaal te organiseren.

Soorten ferry’s: 

Naast de reguliere ferries zijn er ook snelle boten zoals de draagvleugelboten en de catamarans. Hou er hier wel rekening mee dat deze weersgevoeliger zijn en dat u tijdens de overtocht binnen moet blijven zitten op uw gereserveerde stoel.  Op een ferry kan u dan wel genieten van het uitzicht op de prachtige eilanden.

Onvoorziene omstandigheden: 

Tijdens uw rondvaart kunnen bepaalde verbindingen verstoord of geannuleerd worden door slechte weersomstandigheden of technische problemen. Er kan voor uw vertrek of ter plaatse een supplement aangerekend worden indien de ferry moet vervangen worden door een snelle boot of door een binnenlandse vlucht, of indien de annulering van de overtocht een aanpassing van het reisprogramma inhoudt.  Onze lokale agent blijft 24/24u ter uwer beschikking om u de beste oplossing te bieden.

Print Friendly, PDF & Email