De kwaliteitsvolle Grecotel hotelketen kondigt de heropening aan van een groot aantal vakantiehotels. Deze hotels geven jou een vakantie in de natuur en aan zee, waarbij zowel veiligheid als totale ontspanning voor alle gasten worden gecombineerd.

Hierbij vind je een overzicht van de hotels uit ons aanbod met hun openingsdatum:

La Crète

• Grecotel Amirandes, Heraklion, Kreta op 20 juli 2020
• Grecotel Plaza Spa, Rethymnon, Kreta, op 26 juli 2020
• Grecotel Meli Palace, Lassithi, Kreta op 20 juli 2020
• Grecotel Caramel, Rethymnon, Kreta op 21 juli 2020
• Grecotel Leoniki Residence, Rethymnon, Kreta op 26 juli 2020 (enkel nog kamer met ontbijt)

L’Attique

• Grecotel Vouliagmeni Suites, Attica op 3 juli 2020
• Grecotel Cape Sounio, Attica op 1 juli 2020

Péloponnèse

• Grecotel Filoxenia, Peloponnese, Kalamata op 3 juli 2020 ***

Corfou

• Grecotel Eva Palace, Dassia, Corfu, op 25 juli 2020 ***

Les Cyclades

• Grecotel Mykonos Blu, Mykonos op 3 juli 2020

In de “Zomer aan Zee”– campagne krijgt deze zomer, in de uitgestrekte resorts, elke kamer en bungalow een eigen parasol op het strand of aan de zwembaden. Zo kan de sociale afstand worden gerespecteerd. Ook in de andere diensten wordt de nodige sociale afstand voorzien, dankzij speciale tijdschema’s en routes. De hoogstaande gastronomie wordt gegarandeerd, door maaltijden in buffet, familiestijl en zelfservice aan te bieden in open lucht. Waterpret blijft voorzien, in de extra gedesinfecteerde zwembaden en op de vele waterglijbanen. Nergens zullen onze gasten een mondmasker moeten dragen. Faciliteiten die gesloten blijven zijn: o.a. Grecoland kidsclub, spa en fitness, en animatie activiteiten.

Sommige van de bovengenoemde hotels en resorts zullen wijzigingen hebben in de maaltijd opties, zoals The Dine Club of Lux Me. Onze partner touroperators informeren u graag over de details voor specifieke boekingen.

Met al deze initiatieven is Grecotel in staat om elke gast een veilige en kwaliteitsvolle vakantie te bieden.

*** Value Pack

In sommige hotels kan een Value Pack bijgeboekt worden, dit bestaat uit:
Self service voor frisdranken, water, fruitsap, koffie en snacks van 10:30 tot 18:30. Tijdens de maaltijd in het hoofdrestaurant worden frisdranken, water en fruitsap bediend aan tafel.

 

 

Meer info over de veiligheidsstandaarden en de hygiëne protocols vind je hier

Disclaimer:

De informatie die we hier geven is geldig op 18/06. De situatie tijdens deze coronacrisis verandert dagelijks. Voor correcte informatie voor jouw bij Essential Greece geboekte reis verwijzen we je door naar jouw reisagent, die zal jou graag verder helpen.

 

 

Print Friendly, PDF & Email