Het Olympion Asty hotel dateert van 2001 en is gelegen in een groene omgeving, tenmidden de olijfbomen en een prachtig verzorgde tuin. Het hotel is eerder kleinschalig maar biedt niettemin een verzorgde service en heel mooie inrichting. Vanuit de kamers kan je genieten van het unieke uitzicht op de vallei van de Alfeios rivier, de Kisparissia baai en de Ionische zee.

Lieu:
Gelegen aan de rand van de stad Olympia, op een heuvel, tussen de olijfbomen. Het hotel ligt op 1 km van de archeologische site van Olympia (de bakermat van de Olympische Spelen in Griekenland) en op dertig minuten rijden van het Kaiafas strand.

Facilités:
Receptie, parking, een pendelbusje, internetverbinding, tuin, voorziening voor anders validen, bar en restaurant, zwembad en poolbar, taverna bij het zwembad, mini-voetbalveld en speeltuin.

Accommodation:
Er zijn 38 kamers, 2 suites en 3 maisonettes. Alle kamers hebben airco en centrale verwarming, minibar, safe, satelliet-tv, terras, wifi.

 

Types de chambres:

  • Type A : dubbel
  • Type B : single
  • Type C : triple
  • Type D : quadruple

Repas:
Chambre avec petit-déjeuner.

Vous souhaitez également en savoir plus sur une expérience de voyage inoubliable ? Notre équipe se fera un plaisir de vous aider !

    Print Friendly, PDF & Email