In het hart van de Peloponnesos ligt de Lousios kloof met zijn typische bergdorpjes zoals Dimitsana. Het traditionele pension En Dimitsani werd opgetrokken met de natuurlijke materialen hout en steen in een authentieke regionale stijl. Het hotel ademt een aangename en warme sfeer uit en biedt een prachtig zicht op de kloof en de Loussiosrivier.

Lieu:
Bij het binnenkomen van het bergdorpje Dimitsana, op wandelafstand van het centrum. In Dimitsana is het alsof de tijd is blijven stilstaan met de traditionele stenen huizen en met stenen geplaveide straten.

Facilités:
Receptie, aangename ontbijtruimte met open haard, wifi, safe aan receptie, TV-ruimte en parking.

Accommodation:
10 authentieke kamers, elk smaakvol ingericht met romantische toetsen en warme kleuren. De stenen muren, houten plafonds en klassiek interieur dragen bij tot een aangename sfeer. Alle kamers hebben een open haard, badkamer met hydromassagedouche, minibar, TV, anatomische matrassen, internettoegang en terras met zicht op de rivier.

 

Types de chambres:

  • Type A: dubbel
  • Type B: triple

Repas:
Chambre avec petit-déjeuner.

 

Vous souhaitez également en savoir plus sur une expérience de voyage inoubliable ? Notre équipe se fera un plaisir de vous aider !

    Print Friendly, PDF & Email