Op Kreta, het grootste eiland van Griekenland vind je ten westen van de gezellige stad Rethymnon het Petradi Beach Lounge hotel.  Dit klein complex kreeg een make-over: van frisse kamers en badkamers tot loungebedden op het strand. Hier geniet je van het zicht op de Egeïsche zee en het fort van Rethymnon.

Lieu:
Op 1 km van het centrum van Rethymnon,

Facilités:
Receptie, room service, restaurant, bar, zoetwaterzwembad, kinderbad, poolbar.  Ligbedden en parasols op het strand en aan het zwembad. Gratis wifi in het publieke gedeelte van het hotel.

Accommodation:
De kamers werden smaakvol ingericht in witte tinten.  Alle kamers beschikken over terras, airco, tv, kitchenette, minikoelkast en safe. Badkamer met douche en haardroger.

 

Types de chambres:

  • Classic dubbel (17m²) max. 2 personen
  • Dubbel zeezicht (17m²) max. 2 personen
  • Familiekamer (31m²) max. 4 personen, duplex stijl met 2 sofabedden op de benedenverdieping en een groot bed op de mezzanine
  • Familiekamer zeezicht (31m²) max. 4 personen, duplex stijl met 2 sofabedden op de benedenverdieping en een groot bed op de mezzanine

Repas:
Kamer met ontbijt.  Half pension mits toeslag.

Vous souhaitez également en savoir plus sur une expérience de voyage inoubliable ? Notre équipe se fera un plaisir de vous aider !

    Print Friendly, PDF & Email