Het kleinschalig charmehotel Villa Kerasia werd ondergebracht in een traditioneel huis daterend uit 1883. Tussen 2002 en 2004 werd het volledig gerenoveerd door de eigenaar met respect voor de oorspronkelijke architectuur en de omgeving. Het is een prachtig hotel in een rurale omgeving.  Ideaal voor mensen die rust zoeken.

Lieu:
In Vlahiana, Palliani, op 15 km ten zuidwesten van Heraklion, aan de voet van de Psiloritis berg. In een rustige omgeving ten midden wijn- en olijfboomgaarden. Ideaal voor wandelliefhebbers: in de omgeving zijn er oude wandelroutes. Het hotel ligt aan de internationale bergwandelroute E4.

Facilités:
Ontbijtruimte waar een traditioneel Kretenzisch ontbijt wordt geserveerd. Avondmaal mogelijk op aanvraag, zwembad (50m²) met jacuzzi, parking.

Accommodation:
5 dubbele kamers en 2 juniorsuites met airco, centrale verwarming, radio, telefoon, TV, safe, koelkast, badkamer met douche of bad, toilet, haardroger.

 

Repas:
Chambre avec petit-déjeuner.

 

Vous souhaitez également en savoir plus sur une expérience de voyage inoubliable ? Notre équipe se fera un plaisir de vous aider !

    Print Friendly, PDF & Email