Het Filoxenia hotel behoort toe tot de befaamde Grecotel keten en geniet een bevoorrechte ligging aan de voet van de Taygetos berg en aan het kiezelstrand van Kalamata. Dankzij zijn vele faciliteiten is dit een tophotel om deze regio op een relaxte manier te ontdekken.

Ligging:
Aan de rand van Kalamata stad, ten zuiden van de Peloponnesos, aan de golf van Messinia. Ideaal gelegen om het zuiden van de Peloponnesos te ontdekken: de Mani streek, Pylos, Mystras, Monemvasia en de groten van Dyros. Onmiddellijk aan het kiezelstrand. Op 12 km van de luchthaven van Kalamata en op 274 km van de luchthaven van Athene die dankzij de nieuwe snelweg vlot bereikbaar is.

Faciliteiten :
Receptie 24/24, lounge bar, Olive hoofdrestaurant, pool bar, Ipanema beach bar, Elixir Olive spa met binnenzwembad en talrijke behandelingen (tegen betaling), fitness, 1 zoetwaterzwembad met jacuzzi, 1 kinderzwembad, gratis ligbedden, gratis parasols en handdoekenservice.

Accommodatie :
188 kamers met balkon/terras, badkamer met bad/douche en toilet, haardorger, wifi, satelliet-tv, muziek/radio, airco, koelkast, safe.

 

Kamertypes :

  • Type A: dubbel zijdelings zeezicht (max. 2p)
  • Type B: superieure dubbel zijdeling zeezicht (max. 2+1p)
  • Type C: deluxe kamer zeezicht (max. 2+1p)
  • Type D: familiekamer (max. 2 + 2 p)
  • Type E: familiesuite (max. 2 + 2p)
  • Type F: single zijdelings zeezicht

Maaltijden :
Kamer met ontbijt (buffet)

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email