Gelegen in het hart van Ioannina SAZ City Life Hotel biedt een unieke hotelervaring aan bezoekers die het hotel kiezen voor hun verblijf, vergaderingen, eten, drinken of koffie. 23 kamers met uitzicht op de stad Ioannina en het prachtige Pamvotis meer.

Ligging :
Het SAZ City Life Hotel ligt op de hoek van de Ikostis Ogdois Octavriou Street en het King Pyrrus-plein, het centrale plein van Ioannina. Winkelen kan op het marktplein en de verkeersvrije straten of een wandeling langs de traditioneel geplaveide steegjes die leiden naar de oude stad.

Faciliteiten :
24/24 receptie, ZAMOS restaurant café & bar, SAZ roof garden met café bar & restaurant, wifi, spa, toegangkelijk voor personen met een beperking

Accommodatie :
23 kamers en suites van hoge kwaliteit zijn ontworpen en vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen met een combinatie van hoge esthetiek en elegantie, voor een comfortabel en ontspannen verblijf.
Het is mogelijk om ontbijt te nuttigen op de kamer. Verder zijn er koffie-en theefaciliteiten, 24 uur romservice, wifi, tv

Kamertypes :

  • Single kamer, stadszicht
  • dubbel kamer, stadszicht
  • dubbel superior, stadszicht
  • dubbel kamer, zicht op het meer

Maaltijden :
Kamer met ontbijt.

 

 

 

 

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email