Andros, het meest noorderlijk gelegen Cycladisch eiland, is amper 40 km lang en 16 km breed. Het groene eiland heeft heel wat stranden . Het eiland staat op gastronomisch vlak gekend om zijn lekkere lokale producten. Je kan er heel wat activiteiten doen zoals wandelen, duiken en windsurfen. Ook op cultureel vlak kan je er je hartje ophalen met de archeologische site van Zagora, het archeologisch museum en de vele kloosters. Het hotel Perrakis is een uniek gerenoveerd hotel waar je zal genieten van het prachtig zicht op zee en waar je gastvrij wordt onthaald door de eigenaars. Ideaal voor duikers dankzij het duikcentrum in het hotel zelf.

Ligging :
Ideaal gelegen op 200 m van het strand in het plaatsje Kypri, ten noord-oosten van het eiland, dicht bij Gavrio en Batsi.

Faciliteiten :
Receptie 24/24, zwembad, pool bar, strandbar en ligbedden aan het strand, restaurant, airconditioning, room service, gratis internet, gratis parking, duikcentrum.

Accommodatie :
44 kamers met airco, zeezicht, balkon, badkamer met douche, flat screen televisie, telefoon, mini frigo, haardroger, kluis, gratis wifi.

 

Kamertypes :

  • Standaard kamer met zeezicht op onderste verdieping: 17m², kamer tot 2 personen en 1 kind met een extra bed. Deze kamer is gelegen op het niveau van het zwembad.
    Twee enkele bedden of één dubbel bed.
  • Standaard kamer met zeezicht: 17m², kamer tot 2 personen en 1 kind in een extra bed.
    Twee enkele bedden of 1 groot bed.
  • Ruime superior kamer met zeezicht: 24m², kamer tot 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Twee enkele bedden of 1 dubbel bed. Zithoek.

Maaltijden :
Kamer met ontbijt. Er is een restaurant aanwezig waar je kan lunchen en dineren.

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email