Dit charmant kleinschalig hotel ligt in een domein van 3,5 ha op het platteland bij Avdou. De rust en de panoramische vergezichten zijn adembenemend. Omringd door het beschermde eikenwoud van Kermes en de vele olijfbomen, geniet je hier van de vele aspecten van de natuur. De gastvrije eigenaars zijn een Griekse man en een Nederlandse vrouw. Hier wordt je onthaald in je eigen taal. In de Odysseia manege zijn er 15 prachtige paarden. De eigenaars organiseren trektochten per paard op verschillende niveaus en complete ruitervakanties op Kreta.

Ligging :
Gelegen in het dorpje Avdou, op 35 km ten oosten van de luchthaven van Heraklion.

Faciliteiten :
Receptie, een gezellige bar en een groot terras, restaurant met prachtig uitzicht op de Lagadavalei. Zwembad en kinderbad.
Dit verblijf is gekend bij beoefenaars van de paardensport. Andere sportieve activiteiten zoals paragliding, bergbeklimmen en speologie, hiking (gevorderden) en vogelobservatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Accommodatie :
12 ruime kamers verdeeld over 2 gebouwen. Drie types kamers worden aangeboden. Alle kamers hebben een terras of balkon, een grote badkamer met bad, airco en verwarming.

 

Kamertypes:

• Type A: Grand Comfort kamer (23 m²) : geschikt voor 1-3 personen
• Type B: Panorama Vip kamer (30 m²) : geschikt voor 2-4 personen, de badkamer heeft ook een douche. Apart toilet.
• Type C: Family Luxury kamer (45 m²) : geschikt voor 2-5 personen. Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers met elk een bad en toilet.

Maaltijden :
Logies.  Ontbijt mits toeslag.

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email