Op het eiland Kreta, waar ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid wedijvert met eeuwenoud wonder en tijdloze pracht, biedt het gloednieuwe vijfsterrenhotel La Mer Resort & Spa een hoogwaardige, levensverjongende ervaring aan veeleisende volwassen reizigers. Een perfecte vakantieplek, romantisch toevluchtsoord of luxe locatie voor het hosten van glamoureuze bruiloften en sociale evenementen, La Mer Resort & Spa is het nieuwe kroonjuweel van Kreta – een prachtige plek op een eiland van wonderen!

Ligging :
Gelegen aan een prachtig strand en met uitzicht op het eindeloze blauw van de Egeïsche Zee, halverwege tussen het pittoreske Chania en het historische Rethymno, is La Mer Resort een oase van discrete luxe, comfort en zeer persoonlijke diensten, waardoor het een ideale bestemming voor het hele jaar is.

Faciliteiten :
Zoetwaterzwembad, modern spacentrum met een binnenzwembad, gratis wifi, bar, toegankelijk voor personen met een beperking, minisupermarkt.

Accommodatie :
In een ontspannen sfeer van verfijnde esthetiek te midden van een verzorgd terrein, 76 kamers en suites van wereldklasse

Kamertypes :

  • Single standaard
  • Dubbel lateraal zeezicht
  • Dubbel standaard zeezicht
  • Dubbel tuin niveau zeezicht
  • Dubbel superior zeezicht
  • Superior met jacuzzi, tuinzicht

Maaltijden :
Halfpension met optie tot all-in. 2 gastronomische restaurants met authentieke Mediterrane gerechten.

 

 

 

 

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email