Het Athens Gate hotel is een 4* hotel in het historische hart van Athene, aan de tempel van Zeus en de Hadrianuspoort. Van hieruit zijn alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad gemakkelijk te voet bereikbaar. Het zicht van op het restaurant en de bar op de 8ste verdieping is subliem.

Ligging :
In het historische centrum van Athene. De Tempel van Zeus, het Syntagmaplein, de Acropolis (500 meter) en het nieuwe Acropolismuseum (100 meter) liggen vlakbij.

Faciliteiten :
Receptie 24/24, lobby bar, Athens Gate Rooftop bar, Athens Gate Rooftop restaurant, room service, wifi.

Accommodatie :
99 kamers verdeeld over 7 verdiepingen. De kamers aan de voorzijde kijken uit op de Tempel van Zeus. De kamers aan de achterzijde (van de bovenste verdieping) bieden zicht op de Acropolis. Alle kamers zijn voorzien van televisie, minibar, een kluis, haardroger, telefoon, individuele airco/verwarming, internetverbinding en bad/douche. Gratis wifi.

 

Kamertypes :

  • Standaard dubbel/single met balkon, achterzijde, max 2 volw. (K22A/K11A)
  • Superieure dubbel met balkon, zicht op de tempel van Zeus of de Acropolis, max. 2 volw. (K22B,K11B)
  • Superieure triple met balkon, zicht op de tempel van Zeus op de Acropolis, max. 2 volw. + 1 kind t.e.m. 13 jaar) (K33B)
  • Executive dubbel/single: op de 7de verdieping, groot terras met zicht op de Tempel van Zeus of de Acropolis, max. 2 volw. (K22C, K11C)
  • Suite: groot terras met zicht op de ganse stad, zithoek, badkamer met jacuzzi, max. 2 volw. en 1 kind t.e.m. 15 jaar (prijs extra bed op aanvraag) (KS23A)

Maaltijden :
Kamer met ontbijt (Amerikaans buffet)

 

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email