Als specialist op Griekenland bieden we de bestemming in zijn totaliteit aan. Dus niet alleen alle regio’s op het vasteland en de eilanden maar ook alle hotelcategorieën.

Heel wat reizigers willen na hun rondreis of island hopping uitrusten. Daarom hebben we ons aanbod aan luxehotels uitgebreid.

Om dit beter tot zijn recht te laten komen werden deze hotels ondergebracht onder het label “Deluxe Collection” met een aparte vermelding op onze website.

The Romanos Costa Navarino

 

Wat is er leuker dan na een rondreis per huurwagen op de Peloponnesos even uitblazen in een luxehotel?  Combineer bij voorbeeld de 8 daagse fly & drive Peloponnesos met een strandhotel. Op de Argolis kan je terecht in het hippe Nikki Beach hotel in Porto Heli of in het stijlvolle Nafplia Palace hotel in Nafplion. Ten zuiden van het schiereiland heb je het prachtige Costa Navarino complex dat bestaat uit het Westin Costa Navarino en The Romanos.

 

 

Sani Dunes 5* Chalkidiki

 

Heb je het noorden van het vasteland verkend? Na de 15 daagse rondreis per huurwagen noord en centraal Griekenland kan je genieten van een rustvakantie op het schiereiland Chalkidiki.  Dit schiereiland bestaat op zijn beurt uit 3 “vingers”: Kassandra, Sithonia en Athos. Op Kassandra vind je het Sani Resort dat bestaat uit 5 hotels: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias en Sani Dunes.  Verder op Kassandra heb je het schitterende Ikos Oceania.  Van hieruit kan je ook mooie excursies maken op het schiereiland.

 

Eagles Palace

 

Op het middenste schiereiland Sithonia kan je genieten van het ultra all inclusive hotel Ikos Olivia.  Verder naar het oosten toe heb je de beroemde Athos berg. Een groot deel van dit schiereiland is ingenomen door de monnikenrepubliek Athos, niet zomaar toegankelijk en sowieso niet voor vrouwen.  Mannen kunnen mits de aankoop van een visum de indrukwekkende kloosters ontdekken.  Maar geen paniek, met de excursieboot vaar je langs de kust en zie je de vele kloosters. Logeer in het prachtige Eagles Palace hotel en de Eagles Villa’s.

Domes Noruz Chania

 

De beste manier om Kreta, het grootste eiland van Griekenland, te ontdekken is door er rond te reizen met een huurwagen.  Het eiland is veel groter dan je denkt! Daarom combineer je best een aantal hotels zoals in ons uitgewerkt programma Charming Crete.  Nadien genieten in het Domes Noruz hotel, het Grecotel Caramel, het Grecotel Amirandes of het hotel Kalimera Kriti om te eindigen in schoonheid.

 

Grecotel Mykonos Blu

Tijdens een island hopping in de Cycladen kan je uiteraard ook logeren in unieke 5* hotels. Op Mykonos logeer je in het hotel Grecotel Mykonos Blu of het Nissaki Boutique hotel. Beide hotels liggen in Plati Yalos, onmiddellijk aan zee.  Ook op Folegandros vind je een pareltje: hotel Anemi combineert hedendaagse architectuur met de authentieke Cycladische stijl. Op Ios logeer je in het Liostasi hotel & suites.

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Griekenland is een zeer groot land, met zijn bijna 132.000 km², is de keuze aan kwalitatieve hotels uitgebreid.  Wij maken voor jou de vakantie die bij jou past. We geven je graag tips en advies en werken voor jou je perfecte reis uit.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email