Ga mee op onze begeleide rondreis naar Griekenland! Dit jaar ontdekken we hip Athene en de parels van de Peloponnesos. We bezoeken de prachtige archeologische sites van Athene, Olympia, Epidaurus en Mycene.  We wandelen door de Byzantijnse spookstad Mystras en over het indrukwekkende Kanaal van Korinthe. we rijden door de ruwe mani-streek en we genieten van de gezellige stad Nafplion. Deze reis wordt Nederlandstalig begeleid door een professionele en gepassioneerde Griekenland-kenner.

Athene – Acropolis

Geen zin om zelf te rijden door Griekenland?  Reis je liever in groep?  Van 28 september tot 6 oktober reizen we in kleine groep (maximum 25 personen) naar Griekenland.  We verkennen de hoofdstad Athene en reizen rond door het grote schiereiland de Peloponnesos.  Je begeleider is een Griekenland kenner en op de archeologische sits krijg je info van een professionele gids.

 

Korinthia

We verkennen niet alleen de belangrijkste antieke archeologische sites zoals de Acropolis, Epidaurus en Mycene. We bezoeken ook Mystras, een Byzantijnse spookstad in het zuiden van de Peloponnesos.  We genieten ook van de mooie natuur, het aangename klimaat, de lekkere keuken en de Griekse gastvrijheid.

 

We genieten van de lokale keuken in typische restaurants én we gaan wijn proeven in een groot wijndomein.  Wist je trouwens dat de Griekse wijnen van hoog niveau zijn?  Heel wat wijnhuizen hebben de kwaliteit van hun wijnen tot een topniveau weten te tillen.  Daar hoor je alles over tijdens onze rondreis!

 

 

In de prijs van je rondreis is heel wat inbegrepen: de vlucht met Brussels Airlines, verblijf in goede hotels, ontbijt en avondmaal, de begeleiding en de professionele gidsen op de archeologische sites.  De begeleider heeft al meer dan 25 jaar ervaring en kent het land door en door.  Meer info?  Via deze link vind je alle details van deze reis.

 

 

Print Friendly, PDF & Email