Stelt u zich een dromerig toevluchtsoord voor genesteld in de prachtige landschappen van Santorini, een plek waar luxe gastvrijheid, privacy en rust naadloos samengaan met de minimale schoonheid van de Cycladische natuur. Het COCO-MAT Hotel Santorini torent hoog boven de glinsterende Egeïsche Zee uit en is een oase van hedendaags comfort dat overvloedig comfort combineert met een milieuvriendelijk, duurzaam levensconcept dat u uitnodigt tot een vakantie-ervaring zoals u die nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Ligging :

De archeologische site van Akrotiri ligt op 4,7 km van Coco-Mat Hotel Santorini, terwijl de haven van Santorini op 12 km afstand ligt. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Santorini, op 14 km van de accommodatie.

Faciliteiten :

Zeezicht, adults only, terras, restaurant, bar, minibar, roomservice, airconditioning, zwembad, wellness.

Accommodatie :

Welkom in een wereld van zomerse rust, waar stijl en schoonheid in harmonie samengaan met de omringende natuur, waar natuurlijke materialen een hemelse bestemming creëren en waar het merk COCO-MAT een garantie is voor uitstekende accommodatie op maat die de normen overstijgt en een rustgevend, absoluut verwenverblijf belooft.

Kamertypes :

  • Sunset residence
  • Sunset, private garden
  • Infinity residence
  • Caldera residence

Maaltijden :

Kamer met ontbijt. Restaurant met à la carte maaltijden.

 

Wil jij ook meer weten over een onvergetelijke reiservaring? Ons team helpt u graag verder

    Print Friendly, PDF & Email